Tuesday, March 15, 2011

Story - B'sday Qurratul

Cerita di sebalik kek b'day KAKAK
taken from http://cuitcutecakes.blogspot.com, sapa2 nak order cup cake boleh laaa... "terbaik dari ladang nehh"
orange sponge cake with themed- RM65/kg



Korang nak dengar story? ni story pasal kek Toy story.. story dia mcm ni..

pada suatu hari, Irna story kat i, dia nak kek tema kegemaran anak
pompuannya, Qurratul Aini iaitu Toy story. So, story dia..i pun buat ler
assignment mencari buku2 story dan apa2 story dlm internet pasal toy
story.. pening kepala tak yah story la... last2 nak dipendekkan
story..daaapat ler gambar mamat koboi dan robot debab tengah dok
berstory..muahahaha..

more @ http://cuitcutecakes.blogspot.com/2011/03/toy-story-punya-story.html
Irna order lagi.. sblm ni dia tempah kek F1 vroom-vroom tu utk anak lelaki dia Qayyum. Kali ni tempahan utk anak pompuan dia plaks, Qaratul Aini. Kek kicik2 comeyl ni, Irna nak hantar kat rumah mengaji anak dia..
xxs mini cuppies with cream: rm25/box

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...