Wednesday, April 18, 2012

Majlis Perhimpunan Perpaduan GAyung @ MODENAS

 Bulan lepas PM datang ke modenas untuk Majlis Perhimpunan Raksasa Perpaduan Gayung
25/ Feb / 2012. Punya la ramai pesilat2. Meriah la sebab PM mai.
 

 

Tuesday, April 17, 2012

Ke - Jamboree Modenas Bikers Community 2012

30/3/2012 - 1/4/2012 aku ngan mr Suhaire & Asri kami join Konvoi p Jamboree Modenas Bikers Community 2012 @ Teluk Senangin, Perak. Konvoi kami bermula pukui 6ptg, lepas kerja (lepas stok take). Aku ride Elegen 200, Asri ride Gt128 & Suhaire test ride ACE115 (lesen L rupanya).

Selepas makan nasik & ayam masak kicap di rumah Suhaire
Tengah tunggu Nasec n Dizi Pinky kat RnR Juru

Sunday, February 19, 2012

Jejalan @ Sky Residences, Condominium, Sungai Petani, Kedah

19 /2/2012 hari tu dapat tiket free Sky Residences, Condominium, Sungai Petani, Kedah. So bawak la anak2 p tidoq situ walaupun hanya beberapa km ja dari rumah kami. Siap bleh nampak rumah lagi dari tingkat 8 tu.


Tuesday, January 24, 2012

Jejalan @ Pulau Aman. Penang.

23/1/2012 p pulau aman pulak..... cuti semperna CNY.. weekend so p la jalan2..
ke Pulau Aman. Perjalanan bermula seawal pukui 9 pagi dari sungai petani, terus ke stadium batu kawan, tunggu boss kat situ, pastu terus p jeti batu kawan.



Punyalah ramai manusia, cuti la katakan. paking keta jauh gak. terus p beli tiket. punyalah kuat bau laksa kat jeti tu. tak yah tunggu2, beli tiket trus naik bot. kecik ja bot nya.. tapi selasa.

Sampai saja dia sana, ramai gak manusia kat situ. masing2 bawak pancing. bawak family. ada yg p makan mee udang la.. mcm2 la. klick kat bawah untuk terus baca.

Tuesday, January 3, 2012

Makan "celoq-celoq" @ Padang Brown Penang

Malam semalam p makan "celoq-celoq" @ Padang Brown Penang. Celur-celur a.k.a steamboat la...
Percubaan pertama, memang best, sedap, tempat best, 
Hidangan Telah tersedia.

Abg Qayyum telah tunggu bila nak makan nie.
Adik Qayyim sebang menikmati celoq celoq

Kakak, go to School...

Bermula la kehidupan baru kakak Qurratul... ke sekolah!! dengan beg pink, jam pink!. Semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya dalam hidup.. Aminnn
Pengawas escot ke kelas.

Otw p sekolah.. apa yg dipikirkan.
Always senyum...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...