Monday, December 15, 2008

Happy Birthday To "E"



Hehe ... 28 dah umoq..semoga Allah melindungi dku dan keluargaku ini, memanjangkan umur disihatkan tubuh badan, dimurahkan lagi rezeki, .... amin....

Apa aku dapat birthday kali ni...

-. masih bernafas pada 15/12/2008- alhamdulillah. hadiah paling berharga......

-. sebab aku guna celcom XpaX- so aku dapat la FREE Airtime Bonus.


-.pastu tiba2 dapat satu surat dari TM.. hairan tak pernah dapat semenjak kerja ni...

sampul dia.. Tengok jawatan tu.. tak tahannnnn...



bukak2 tengok2 kad... chantek jugak....



ada hadiah pulak dalam...Thanks for Puan Pauziah Taib (GM TM Kedah & Perlis) & Puan Hariyati Tahir (Head Business Sales Kedah & Perlis)...

-. tunggu balik satgi nak tengok ada apa plak.......jeng jeng jeng.....

Sunday, November 16, 2008

MALAYSIAN MINI BIKE CHAMPIONSHIP 2008



MALAYSIAN MINI BIKE CHAMPIONSHIP 2008.
Last week aku p layan sepupu aku main mini bike.. kat uum,,
mememang senak perut la tgk budak2 ni layan korner.. aku pun ketaq lutuit...naik senak perut ...awat la masa zaman aku tak dak benda2 mcm ni
kami bawak satu family p,, buat "rambongan" .. bebaloi la jugak p.... sebab "ikhwan" si rider dapat dua kali 1st n 3rd dalam 3 ketegori dia masuk...


Rider+"Pomen"









Head Spin lepas tu peningggg... itu la aku cakap budak2 ni gila2....


go kard pun ada..

ni satu lagi kau kecut perut.. bukan takut apa... budak2 ni kecik lagi.. go-kart tu semua enjin rotax!.. masa final plak ada exsiden .. mau tekeluaq budak2 tu dari seat.. tapi alhamdulillah tak pa pun.. cedera sedikit tu biasa laaaa...

CHAMPIONs!



syukurlah anak aku tak minat benda ni.. kalau dak fenin la jugak.....

Monday, November 10, 2008

Wednesday, September 10, 2008

Takara Tomy Drift Light Package

hah! dah sampei pun aku punya....



bukak kotak....



bila siap pasang....



camera hp ja....

Tuesday, September 9, 2008

Takara Tomy Drift Light Package




Enjoy the video :







It's here in Malaysia now!!





DESCRIPTIONS :

- Takara Tomy Drift Light Package
- Brand new in box
- Only simple assembly is required
- 4 wheel drive with special drift tyres
- Using 27MHz frequency with selectable 3 bands (A, B or C)
- Maximum 3 cars can be played together
- Requires 5 x AAA batteries (not included)

PAYMENT :

- Maybank 112268164741 Zubaidi Mobin
- CIMB 02120014177527 Zubaidi Mobin
- Bank Rakyat 220961020722 Zubaidi Mobin
- COD

T&C :

- COD can be done ONLY @ :
i. Petronas Kg. Baru, KL
ii. Putra LRT Station Kg Baru, KL

- Deal must be completed in 48 hours
- Item sold are not returnable/refundable

SHIPPING :
- For outstation buyer, please add RM6 (Peninsular)/RM8 (Sarawak)/ RM9 (Sabah)
- Item will be send using Pos Laju and tracking number will be provided
- Item will reach you in 1-4 days depending on your postcode

CONTACTS:

Bidi

(M) : 012 664 7665 CALL ONLY, No SMS will be replied.
Yahoo Messenger : notthabezze
Email : zubaidi@gmail.com

Thursday, August 28, 2008

Merdeka 51th - PERPADUAN TERAS KEJAYAAN |




51 tahun dah ka?.... walaupun promosi mcm tak dak ja tahun ni,macam macam jadi kat malaysia ni.. tapi semangat merdeka masih ada, harap kita semua dapat mempertahankan kemerdekaan ni.. harap2 semua ni boleh berkekalan...aminnnn...

MALAYSIA PEACE, LOVE & HARMONY.....

MORE INFO @

Monday, August 25, 2008

Assalamualaikum,

Do'a malaikat Jibril menjelang Ramadhan " "Ya Allah tolong abaikan puasa umat Muhammad, apabila sebelum memasuki bulan Ramadhan dia tidak melakukan hal-hal yang berikut:

* Tidak memohon maaf terlebih dahulu kepada kedua orang tuanya (jika masih ada);
* Tidak berma'afan terlebih dahulu antara suami isteri;
* Tidak bermaafan terlebih dahulu dengan orang-orang sekitarnya.

Maka Rasulullah pun mengatakan Amiin sebanyak 3 kali. Dapatkah kita
bayangkan, yang berdo'a adalah Malaikat dan yang meng-amiinkan adalah
Rasullullah dan para sahabat , dan dilakukan pada hari Jumaat.

Oleh itu SAYA TERLEBIH DAHULU MEMOHON MAAF jika saya ada berbuat kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja , semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah.

Selamat Berpuasa.
Wassalam
Sekian Terima Kasih

Thursday, July 10, 2008

SAYLA / DINA / DJ DIVISION - WHOOPSIE

the best WHOOPSIE !
that cool!

download it here http://www.mediafire.com/?bqnvrxibkxx




the making... cool

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...