Sunday, November 16, 2008

MALAYSIAN MINI BIKE CHAMPIONSHIP 2008



MALAYSIAN MINI BIKE CHAMPIONSHIP 2008.
Last week aku p layan sepupu aku main mini bike.. kat uum,,
mememang senak perut la tgk budak2 ni layan korner.. aku pun ketaq lutuit...naik senak perut ...awat la masa zaman aku tak dak benda2 mcm ni
kami bawak satu family p,, buat "rambongan" .. bebaloi la jugak p.... sebab "ikhwan" si rider dapat dua kali 1st n 3rd dalam 3 ketegori dia masuk...


Rider+"Pomen"









Head Spin lepas tu peningggg... itu la aku cakap budak2 ni gila2....


go kard pun ada..

ni satu lagi kau kecut perut.. bukan takut apa... budak2 ni kecik lagi.. go-kart tu semua enjin rotax!.. masa final plak ada exsiden .. mau tekeluaq budak2 tu dari seat.. tapi alhamdulillah tak pa pun.. cedera sedikit tu biasa laaaa...

CHAMPIONs!



syukurlah anak aku tak minat benda ni.. kalau dak fenin la jugak.....

Monday, November 10, 2008

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...