Tuesday, August 24, 2010

Quratul G Saloon


Hari tu kakak ajak p potong rambut... rimas katanya.. rambut tak panjang pun rimas.. malas sikat la sama...



Salam Ramadhan

Salam Ramadhan Dari Kami Sekeluarga.

Tuesday, August 3, 2010

Qayyum Baby Bucket Seat


Akibat tak berapa dok dalam kereta so Abg Qayyum dapat Baby Bucket Seat!!

Road To Hadyai

Hari tu opis aku ada buat trip p hatyai.. pa jalan2 merangkap p buat kerja sama daaa...
!st sekali buat "boder" laa.Border past siap 25/7/2010 lagi...RM14 + gambaq!!
awai2 dah siap... hehhehehe. boder belah pakai 6 bulan ni.....
pastu tukaq duit la.... RM100 = dekat 1000baht gak..
kaya p la sat...

Welcome to Thailand!! Sawadi...

ini la hotel tampat aku p tidoq. 3 hari 2 mlm

Jb Hotel Hatyai...

benda paling suka bila p siam.. ialah makanan dia... 1st - pulut ayam laa.. n diikuti oleh lain-lain pulut, pulut durian, puluit mempelam. Lagi satu nasik kat sana sedap.. beras siam la katakan...
order nasik daging merah.. nasiknya punya la sedap... lupa kata ada lauk tu... Kat sini tak susah cari makanna halal... banyak sangat kedai org Islam....

pulut ayam dengan udang galah goreng!!! YURM!

ini la kerja aku masa kat siam hari tu.....



gambaq2 yg sempat aku snap.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...