Monday, March 14, 2011

Kenduri Kak Der...

12 March 2011, Kenduri adik ipaq aku Kak "Der" dengan suaminya Madi! Tahniah.
Setelah 2-3 minggu menbuat persiapan semuanya berjalan lancar.Alhamdulillah.
Meriah sungguh kebanyakkan suadara dari Perak datang!.. Perghh "kita Bakor jerrrr" hehehehe..


aku merangkap bidan terjun jadi cameraman, tukang masak, tukang angkat ayaq, basuh pinggang.. semua semua laa....PULUN!! ni random pic yg aku snap.. sapa2 nak aku snap lepas ni bgtau laa.. mahai la sikit la..sebab camera nak kena beli baru...hehehhehe! Continue read/layan la pic2 kat bawah ni.....



Semoga Berbahagia
Abg Qayyum pun nak buka hadiah..

Pengantin kata dia rasa macam Dato' Siti!!



Qurratul
      Qayyum                                     Qayyim

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :

“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "

- Ar-Rum : Ayat 21


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...