Wednesday, December 29, 2010

Malaysia wins AFF-Suzuki Cup on 4-2 aggregate

we are the champion!!!

Tuesday, December 28, 2010

Harimau Melaya

"If you are ashamed to stand by your Colours,
you better seek for another Flag" ~ Mokhtar Dahari

Monday, December 27, 2010

Sunday, December 26, 2010

Ride Up - Gunung Jerai

Weekend tu bawak kakak naik GUNUNG JERAI!
JoinTTS 11 GT Utara (X-P-D-C Gunung Jerai 2010
anjuran rider2 utara dari
http://www.gt128riders.com/

Peace! ... sejuk wooo...

Thursday, December 23, 2010

Training ERT - BOMBA

2 minggu lepas kot, ada hari ber sama bomba. Disebabkan aku ni ERT (Emergency Response Team) bukan ekonomi rumah tangga! aku join la sama. Ada ceramah ada demo ada pameran untuk kawan seangkatan aku kat sini. banyak ilmu yang dapat hari tu..


ni sebab guna alat pemadam api & cara yg salah...

Celcom Call Me Tone aka CMT


Disebabkan Rm1 ditolak setiap minggu sebulan Rm4 dari cradit aku.. so CMT terpaksa di deactivated. Aku belum kaya lagi... kalau kaya pun nanti aku fikir lain.. Letak lagu bagi orang dengar....

Untuk kawan2 yang sementara waktu dengan aku tu... ni la cara2nya...

*118#
TEKAN 2 (CHANNEL X)

TEKAN 4 (CMT)

TEKAN 7(
UNSUBSCRIBLE)

OK?Peace Love & Harmony!

Tuesday, November 30, 2010

Kakak Injured!

Bila cuti sekolah bermula. Macam la aktiviti. Tapi dah musim ujan tak banyak la aktiviti bleh dilakukan. So kakak kun membuat pilihan untuk buat colouring ja. Tapi p buat dekat dengan almari mekap palk. Bangun2 terhantuk plak... koyak dahi!


Friday, October 22, 2010

MODENAS ELEGAN 200 Down Gunung Jerai






Pengalaman turun gunung jerai.Top speen 130km/j.Purata 110km/h

p/s aku yg rekod video ni!!

Thursday, October 21, 2010

Transformasi Terkini MODENAS GT128 Baru


Dapatkan Transformasi Terkini MODENAS GT128 Baru dengan harga jualan RM5,*** (Tidak termasuk insuran dan jualan) di pasaran sekarang.

Thursday, October 14, 2010

Camping @ Batu Feringgi

Hari tu ada p "camping" kat bt Feringgi.. konon2 laaa. Si kakak nak sangat berkhemah... So bawak ja p tepi laut.. nak p dalam hutan dah ada baby..


Berapa lama mau tunggu daaaa....

"Menyambut" Kenduri Iwan

hari tu 9/10/2010 seoragn GTrian kawen.. Irwan.. dia jemput kami forumer http://www.gt128riders.com/forum/ untuk p sambut mempelai.. so ramai2 la kami p... dari Perlis, Kedah & Perak pun ada..
.
GTrian/Ctrian termasuk Kriss buruk aku sebijik

10/10/10


Thursday, September 30, 2010

Re-Posting

Sebulan tak update....
Apa punya penyegan daaa.... bukan segan.. tapi tak sempat..
shoping nak raya

Tuesday, August 24, 2010

Quratul G Saloon


Hari tu kakak ajak p potong rambut... rimas katanya.. rambut tak panjang pun rimas.. malas sikat la sama...



Salam Ramadhan

Salam Ramadhan Dari Kami Sekeluarga.

Tuesday, August 3, 2010

Qayyum Baby Bucket Seat


Akibat tak berapa dok dalam kereta so Abg Qayyum dapat Baby Bucket Seat!!

Road To Hadyai

Hari tu opis aku ada buat trip p hatyai.. pa jalan2 merangkap p buat kerja sama daaa...
!st sekali buat "boder" laa.Border past siap 25/7/2010 lagi...RM14 + gambaq!!
awai2 dah siap... hehhehehe. boder belah pakai 6 bulan ni.....
pastu tukaq duit la.... RM100 = dekat 1000baht gak..
kaya p la sat...

Welcome to Thailand!! Sawadi...

ini la hotel tampat aku p tidoq. 3 hari 2 mlm

Jb Hotel Hatyai...

benda paling suka bila p siam.. ialah makanan dia... 1st - pulut ayam laa.. n diikuti oleh lain-lain pulut, pulut durian, puluit mempelam. Lagi satu nasik kat sana sedap.. beras siam la katakan...
order nasik daging merah.. nasiknya punya la sedap... lupa kata ada lauk tu... Kat sini tak susah cari makanna halal... banyak sangat kedai org Islam....

pulut ayam dengan udang galah goreng!!! YURM!

ini la kerja aku masa kat siam hari tu.....



gambaq2 yg sempat aku snap.

Sunday, July 25, 2010

Happy B'sDay Mummy

Happy B'sDay Mummy

Kakak yang pilih kek!!

M. Nasir - Sentuhan Listrikmu

Bisakah aku bertanya padamu
Dari mana datang sayang ini
Dari redup matamu
Atau bisikan mesra

Adakah kerna sentuhan listrikmu
Membuat ku terus berjanji
Hati ini hanya untukmu saja

Sentuhanmu bukan datang dari
Dunia materi
Terasa ini pernah mengusikku
Bagai de javu

Ku rindu sentuhanmu
Ku damba sentuhanmu
Tiada lain yang ku inginkan
Hanyalah
Hanya sentuhanmu

kakak nak potong kek! mak punya laaa...

abg .. tukang perabih kek!!

Monday, July 5, 2010

Demam Bola

gila bola, demam bola semua ada time ni,.. aku awai2 sokong ITALY.. bungkuih.. pastu sokong ARGENTINA pun bungkuih gak.. ingat leh tengok MARADONA bogel.. hehheehe



ni la tempat aku dok layan WC2010! lambat dok luaq..
ayaq mata kucing+kundur..perghh

time bra-zil lawan hari tu... padan muka kalah.. ramai penyokong brazil sangat....

Police!

ahah! mat rempit jadi polis? hehehhe..
alhamdulillah selamat adik aku sorang lagi...
tahniah bro! ...

Thursday, July 1, 2010

Nob13BOLD SERIES

ntah mcmana aku terbeli "knalpot" ni...hehehhe
bunyik bleh tahan la sebab dual sound. kalau start moto tak jaga anak tidor.
brand Nob1 3bold series, antara keluaran terbaru dari NOB1.
review sikit: "arselerasi" memang layann l.


untuk model KAWASAKI BLITZ.

http://www.nobiracing.co.id/
suara bisa minimal, akselerasi tetap maksimal!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...