Monday, August 22, 2011

Salam Ramadhan 1432

Macam lama ja tak update.. bahan banyak, internet laju...tapi masa tak ada... tak tau pasai pa sibuk sangat..
So hari ni macam free sikit, so update la yg mana ada,

Hari tu KPAe ada buat Majlis berbuka, so kami pun join la sekali, Terima Kasih KPA Family..Terbaik
Abah & Mak
  
Kakak tengah menjamu selera, ais-krim, shushi, ikan keli, ais kacang .. bla bla bla

  
Kakak & Mummy!!



Shopping raya pun hampir siap... Baju anak2 ja la lebih, Mak n Abah pun ada la jugak.

Abang Qayyum yang tgh test songkok...

Ini la aktivi kegemaran kami sekeluarga time bola posa, bakar ayam,ikan.... terbaekkkk
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...