Friday, August 28, 2009

Cup Cakes

taken from http://cuitcutecakes.blogspot.com/

My Family Swimming Pool Cuppies





Irna Nurasikin Bt Ahmad Temizi ni, mulanya slalu approach i through skype time i tgh on line. Kitorg borak2 kosong then tetiba tebuka plk hati dia nak mengorder cuppies ni. Xder sbb apa2, sesaja nak surprise anak n hubby dia. Dia kata nak try dgn cup cakes lah pulak.. Kek dah biasa. Then Irna just bgtau i, "akak buat p lah apa yg sesuai n patut.. asalkan diorg suka". Fuhh, besar tggjwb kat i tu! hehe Sebenarnya.. pening gak kepala i nak kena fikir mcm mana nak present 1 set cuppies yg boleh entertain 3 kategori manusia: anak lelaki, anak pompuan n bapak budak (actually 4 kategori; termasuk si mak (pengorder), coz si mak pun mesti surprise jgk coz dia pun x tau cuppies mcm mana yg i akn buat). Setelah i memerah otak yg krepot ni, suddenly datang lah idea satu kluarga bersuka ria mandi dlm swimming pool ni. Then ini lah hasilnya. Harap Irna sekeluarga gembira dan berpuas hati dgn cuppies ni.I minta maaf byk2 ler kalau character kartun yg ada dlm pelampung tu tak sama ngan korang.. symbolic jer..
Hmm rasanya, buka puasa hari ni dgn cup cakes la noo..hehehe..Pas ni kita buat cuppies tema berkelah tepi pantai lak ye.

Thank for Kak Yusniza... Sodap kek tu.. kami makan satu family.. sekali tok & nenek
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...